SUBARU OUR GRATITUDE TO THE SHINJUKU AREA

SUBARU Our gratitude to the Shinjuku area

With Feelings of Gratitude for the Shinjuku Subaru Building

Released / OOH

A projection mapping event was held at the Subaru Building, located in Shinjuku Station’s West Exit, on August 16 and 17, 2014.
This event was organized as a symbol of gratitude and farewell in view of the relocation of the company’s headquarters.
This visual show was projected using rear projection mapping onto 168 windows from the 4th to the 9th floor. Unlike traditional projection mapping,
rear projection mapping projects images onto a screen from inside the building.

More Detail

Client

Fuji Heavy Industries Ltd.

P.I.C.S. Member

Website

http://www.gizmodo.jp/2014/08/48_3.html

Award

  • VFX-JAPAN AWARD 2015 Event・live video Division Excellence Award

Credit

Planning & Production: ROBOT + P.I.C.S.
Director: Yuji Hariu
Executive Producer: Masaaki Kato
Producer: Naoya Sugawara, Katsuhiro Ueno
Technical Director: Nobumichi Asai

Services